kopi6: i hate this part...

kopi sedang borak2 dengan gunting yg berada di sebelahnya..

kopi: apa yang sedang kau buat gunting..?

gunting: aku tengah menyelami perasaan cik arie sekarang ni..kesian kat dia..bad mood kata nya ari ni..

kopi: apa nak buat..hidup sebagai manusia..kan da memang macam tuh..kadang kala ok..kadang kala x..tapi aku tengok dia happy jek..dia ada masalah ke?

gunting: perlu ke tunjukkan sangat diri tu bad mood??hehe..may be sebab masalah klinik dia kot..may be sebab dia da rindu sangat ngn family kat serting..maybe2 la..kau tanya la sendiri..

kopi: owh..susah gak jadi manusia ek..so. doakan cik arie berjaya tempuhi semua nih la..aminn..

gunting: yup..same2 la doakan dia..



---> cik arie sedang berusaha..


4 yg kasi komen:

gjul said...

yela cik gunting dan cik kopi..smuge cik arie ceria2 selalu ek..

am amanah said...

ARIE,jgn sdih2...sori,raise question camtu aritu...=(

cik arie said...

xpe am..kisah kehidupan klu tanggung sorg2 rase terbeban gak..huhu

sharing is caring..
caring is loving rite!!

Nova Hafidzah said...

Maaf, buat yang punya blog, itu rss saya minta tolong di ganti dong 'Khoirunnasi Anfauhum linnas, yang menjadi blogger pilihan alamat blog sy bukan syarifaja.blogspot, tp http://bringbackislam.blogspot.com/
http://bringislam.web.id/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...