dAy62:: oOOps..



oOps!

Salam.

Sebelum cik arie terlupa, encik NUke rude telah memberi satu award kepada cik arie (blog cik arie). Ada plak beberapa arahan...

copy image kat bawah

pastu, tulis sebarang comment pasal penghantar award neh.


apa yang cik arie nak komen tentang encik NUke rude..urm..beliau seorang emo (tagline hang kn?)..beliau juga suka betul mengupdate blog..(bagus2 sebab cik arie suka membaca karya2 beliau..hee=P)..yang pasti encik NUke rude warga ukm.. ukm varsiti kita..yeah!

Last skali, send pada followers yg korang suka

nurulashiken
sharaWAHIDA
gjul SENsei
cikani
zilaNAAZ


::urm, nak tulis apa ya hari ini::

sebenarnya dragon ball ada tujuh biji semuanya.. ayat yang sering cik arie dengar seketika dahulu..entah mana asal ayat itu pun..cik arie tak pasti..dan sebetulnya bukan perkara itu yang cik arie nak sentuh hari ini..perkara sebenar adalah berkaitan dengan kanta sentuh..(haha..cam pening2 juga cik arie hari ni kerana terlalu asyik ulangkaji kanta sentuh)

okey lah..siapa yang tidak tahu apa itu kanta sentuh..sila kembangkn lubang hidung kiri anda..haha..

::kanta sentuh::
benda tersebut adalah sejenis alat perubatan (medical divice) untuk membetulkan kesalahan refraksi (power rabun korang) yang diletakkan di atas kornea (bahagian depan mata berwarna jernih).. ia diperbuat daripada material plastik unik, kecil, terdapat jenis lembut dan keras.

cik arie tak nak cakap banyak..sebab banyak lagi perlu diulangkaji ini..oleh itu, bergembira menonton video tentang kanta sentuh ini okay!


video

--> cik arie banyak tidur juga hari ini..huhu


6 yg kasi komen:

deria_comei said...

Assalamualaikum...tahniah...tahniah...hoorey

cik arie said...

thanx..:)

NUke_Rude said...

hoih2..

"dragon ball tu ade 7 bijik kesemuanya..."

hahaha.. tu iklan kat tv dulu tuh! hahahjajaja

cik arie said...

yeke..x perasan lak
rugi la...terlepas tgk iklan yg paling hebat di dunia..hahaha

pEnyu said...

arie, cikani tu aku ker??haha kot ade cikani laen...(followers yg kamoo SUKA)=)

arie said...

cikani tu..ko la..
wani lame da x jupe..
jupe yok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...